Vragen over Blokarten Scheveningen

Wanneer mag ik blokarten, kan ik het wel? Hieronder vindt je de veel gestelde vragen. Staat het antwoord op jou vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe oud moet je zijn om te kunnen blokarten?

Het blokarten bieden wij aan voor kinderen vanaf 13 jaar/50 kilo, onder de 13 jaar of 50 kilo kunnen de kinderen eventueel meerijden in één van onze speciale duo-blokarts, het gaat in dat geval om een kart met zijspan. Om teleurstelling te voorkomen dient u dit wel altijd van tevoren aan te geven.

Is blokarten gevaarlijk?

Nee, het blokarten is alles behalve gevaarlijk, wel belangrijk is dat de activiteit op een veilige en goede manier begeleid wordt door ervaren en deskundige instructeurs. Blokarten-Scheveningen is aangesloten bij buitensport vereniging VeBON, jaarlijks ondervinden wij een TÜV veiligheid’s controle ter behoeven van het veiligheid management systeem (VMS) dat gehanteerd wordt.

Waar is het blokarten?

Wie bieden het blokarten aan op het strand van ‘s-Gravenzande, dit strand ligt tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het is een rustig strand met meer dan voldoende ruimte om te blokarten. Wij werken hier vanuit onze eigen locatie Beachclub Breez. Klikt u hier om direct om route te plannen naar onze locatie. De parkeertarieven voor auto’s zijn als volgt:

  • Januari / Februari / Maart – GRATIS
  • April / Mei – €2,- per auto per dag
  • Juni / Juli / Augustus – €4,- per auto per dag
  • September / Oktober – €2,- per auto per dag
  • November / December – GRATIS

Kan ik omkleden voordat ik ga blokarten?

Dit is mogelijk, wij beschikken over kleedruimtes en aparte.. Ja, je hoort het goed, warme douches! Lekker opfrissen en klaarmaken voor het avond programma. Deze faciliteiten zijn mogelijk bij ons strandpaviljoen, Beachclub Breez is van april tot oktober geopend.

Waar laat ik mijn waardevolle spullen?

Tussen april en oktober organiseren wij het blokarten vanuit onze eigen Beachclub Breez, we beschikken daar over lockers waar u veilig de waardevollen spullen kunt achterlaten terwijl u aan het blokarten bent.

Gaat het blokarten altijd door?

Het blokarten, blowkarten ofwel strandzeilen kan helaas niet in alle gevallen doorgaan. De activiteit blokarten is afhankelijk van de wind, we hebben minimaal  3 / 4 BFT nodig om goed te kunnen rijden. Wanneer er onvoldoende wind staat kunnen wij altijd een alternatieve activiteit uit ons assortiment aanbieden, zie hiervoor onze website van WATO Events

Waarom boeken via blokarten-scheveningen.nl?

– Veiligheid voorop bij Blokarten Scheveningen

– Blokarten Scheveningen is VeBON-lid en TUV gecertificeerd

– Professionele en leuke begeleiding bij Blokarten Scheveningen

– Aangesloten horeca bij Blokarten Scheveningen

Direct boeken Naar tarieven